Solliciteren

Over Albert Heijn

Bij Albert Heijn willen we het iedere dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. We werken met ruim 110.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in meer dan 900 winkels in Nederland, België en Duitsland. Met onze vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat Albert Heijn een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen.

Missie

Bij ons gaat een klant tevreden de deur uit en medewerkers werken met plezier bij ons!

Visie

Over 3 jaar zijn wij de nummer 1 in de regio op het gebied van het aanbieden van eerste levensbehoeften, drogisterijartikelen en dranken.

Dit doen wij samen met goed opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers en zijn we een verbindend element in de samenleving.

Kernwaarden

Eerlijk; respect; professionaliteit; resultaatgericht; positief; continuïteit. Aan de slag bij Albert Heijn betekent:

  • Een uitdagende en verantwoordelijk baan met impact
  • Werken in een groeiende, dynamische en succesvolle organisatie
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Elke keer weer de verwachtingen van de klant overtreffen

Over Albert Heijn Vaassen/Ommen

Bij Albert Heijn willen we het iedere dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. Met onze vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat Albert Heijn een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen.

Albert Heijn Vaassen en Ommen zijn franchise vestigingen. In 1988 zijn we in Vaassen begonnen met een winkel van circa 400 vierkante meter. In 2002 kregen wij de kans een tweede vestiging in Ommen over te nemen. Deze hebben we met beide handen aangenomen. Inmiddels zijn het up-to-date winkels waarin we onze klanten van alle gemakken kunnen voorzien.